2018-11-15

Fyrhjulingar & släpvagnar

Vi hjälper dej med allt inom fyrhjulingar och tillbehör.

Vi var bland dom första att registrera fyrhjulingar för B-kort en gång i tiden, så vi har lång erfarenhet. Då importerade vi själva från olika länder i Europa.

Numera handlar vi bara av svenska, väletablerade, generalagenter. Då vi i de flesta fall riktar oss mot lantbruk, skogsbruk, kommun och företag så passar det konceptet bättre. Då kan vi koncentrera oss på dig som kund och att du ska få ett smidigt och bra fyrhjulingsägande.

Vi erbjuder både traktorregistrerade och vägregistrerade fyrhjulingar och även UTV (side-by-side). Tillsammans med vår leverantör erbjuder vi marknadens, förmodligen, största sortiment på timmervagnar, gårdsvagnar,klippaggregat, snöplogar, winschar, skopor, sopaggregat m.m m.m. I princip alla typer av maskiner som du kan koppla till din fyrhjuling eller traktor för att göra vardagen lite enklare.

Vi har även olika typer av släpvagnar i sortimentet. Allt från båttrailers och obromsade släpvagnar till maskinsläp och biltransporter.

Ett annat produktsegment som växt otroligt är olika tillbehör för pickup och transportfortdon. Kolla in DECKED förvaringssystem. En smart och prisvärd förvaring för din bil.

På vår systersida www.fremi.se hittar du vårt sortiment inom ATV, tillbehör, släpvagnar och produkter för din pickup/transportfordon.

Återigen - vår erfarenhet är din trygghet.